List/Grid

Daily Archives: 4:39 pm

Сургалтанд хамрагдлаа.

Сургалтанд хамрагдлаа.

Багануур дүүргийн Насан туршийн боловсролын хэлтэс, Ахмад багш, Боловсролын Тэргүүний ажилтан Х.Оргодол нар хамтран тус хэлтсийн хамт олонд “УГИЙН БИЧИГ, ХӨТЛӨХ БОЛОМЖ, ТУРШЛАГА, АЧ ХОЛБОГДОЛ ” сэдвээр сонирхолтой сургалт зохион байгууллаа.

Хүнсэнд хор хөнөөлтэй бактери үржихээс урьдчилан сэргийлэх зөвлөмж

Хүнсэнд хор хөнөөлтэй бактери үржихээс урьдчилан сэргийлэх зөвлөмж

Хүнсийг нэн даруй хөргөх хэрэгтэй. Хэрэв бэлтгэсэн хүнс тасалгааны температурт 2-оос илүү цаг байсан бол идэхэд аюултай байж болзошгүй.

Хөргөгчөө 4°C эсвэл түүнээс доош хэмд, хөлдөөгчийг -18°С байхаар тохируулна.
• Хүнсийг тохиромжтой … Дэлгэрэнгүй… »

ХАБҮЛЛ-оос дотоод аудит хийлээ.

ХАБҮЛЛ-оос дотоод аудит хийлээ.

Мэргэжлийн хяналтын Ерөнхий газрын Хүнсний Аюулгүй байдлын Үндэсний лавлагаа лабораторийн Ерөнхий захирлын 2015.11.05-ны А/52 дугаар “Аудит хийх тухай” тушаал, Хяналтын Итгэмжлэгдсэн сүлжээ лабораториудад аудит хийх удирдамжийн дагуу тус хэлтсийн лабораторийн … Дэлгэрэнгүй… »

Сургалт зохион байгууллаа

Сургалт зохион байгууллаа

Монгол улсын их хурлаас “ Эдийн засгийн ил тод байдлыг дэмжих тухай ” хуулийг 2015 оны 8 дугаар сарын 07-ны өдөр баталж энэ оны 12 дугаар сарын 31-ныг дуустал хэрэгжүүлэхээр … Дэлгэрэнгүй… »