List/Grid

Daily Archives: 12:37 pm

Эрсдэлийг бууруулах зөвлөмж: ХҮНСНИЙ БҮТЭЭГДЭХҮҮНИЙ ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА, НӨХЦӨЛ

Эрсдэлийг бууруулах зөвлөмж: ХҮНСНИЙ БҮТЭЭГДЭХҮҮНИЙ ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА, НӨХЦӨЛ

Төрөл бүрийн хүнсний бүтээгдэхүүний стандартад тусгагдсан хадгалалтын хугацаа, нөхцлүүд:
Талх – ариун цэвэр, аюулгүй байдлын шаардлага хангасан нөхцөлд 0.4 кг ба түүнээс дээш жинтэй талхыг 48 цаг, 0.4 кг-с доош жинтэй … Дэлгэрэнгүй… »

ЗӨВЛӨМЖ: ХӨДӨЛМӨРИЙН ХАМГААЛАХ ХЭРЭГСЛИЙН ТУХАЙ та сайн ойлголттой байж ажилдаа хэрэгжүүлсэнээр та эрүүл урт удаан насалж аливаа эрсдлээс урьдчилан сэргийлж чадна.

ЗӨВЛӨМЖ: ХӨДӨЛМӨРИЙН ХАМГААЛАХ ХЭРЭГСЛИЙН ТУХАЙ та сайн ойлголттой байж ажилдаа хэрэгжүүлсэнээр та эрүүл урт удаан насалж аливаа эрсдлээс урьдчилан сэргийлж чадна.

Хөдөлмөрийн хамгаалах хэрэгсэл гэж хөдөлмөрийн үйл ажиллагааны явцад үүсэж буй үйлдвэрлэлийн хортой ба аюултай хүчин зүйлээс ажилтны бие махбодийг хамгаалах, тэдгээрийн нөлөөллийг бууруулж тохиромжтой болгох, хөдөлмөрийн хэвийн нөхцлөөр хангах зориулалт … Дэлгэрэнгүй… »

Шуурхайн үүрэг даалгавар 2015.10.13

Шуурхайн үүрэг даалгавар 2015.10.13

Шуурхайн үүрэг даалгаврыг ЭНД дарж үзнэ үү.