List/Grid

Daily Archives: 7:20 pm

Хүнсний ногоо, жимсны худалдаалалт

Хүнсний ногоо, жимсны худалдаалалт

Ургамал, ургамлын гаралтай түүхий эд бүтээгдэхүүнийг худалдаалалтын явц дахь хяналтыг хийхдээ доорхи зүйлсийн анхаарна. Үүнд:
1. Жимс, жимсгэнэ, төмс, хүнсний ногоо хадгалах агуулах, худалдаалж байгаа цэгийн температур, чийгшил шаардлага … Дэлгэрэнгүй… »

Бялуу үйлдвэрлэгч нарт

Бялуу үйлдвэрлэгч нарт

Бялуу үйлдвэрлэгч нарт: Мэргэжлийн хяналтын байгууллагын 2014 оны үйл ажиллагааны төлөвлөгөөнд тусгагдсаны дагуу “Хүнсний тухай”, “Хүнсний бүтээгдэхүүний аюулгүй байдлыг хангах тухай”, “Стандартчилал, тохирлын үнэлгээний тухай, “Төрийн хяналт шалгалтын тухай”, “Ариун … Дэлгэрэнгүй… »